Inbraakschade?

24-uur spoed service

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week rekenen op onze snelle en vakkundige reparatie en herstel service!

Wij begrijpen dat een inbraak in uw woning, winkel, kantoor of bedrijfspand heel vervelend voor u is. Want naast de materiële schade die een inbraak veroorzaakt, kan deze ervaring ook een behoorlijke impact hebben op uw gevoel van privacy en gevoel van veiligheid. Bovendien moet er veel geregeld worden en wilt u natuurlijk dat uw pand snel weer afgesloten en veilig is en uw inbraakschade snel wordt hersteld.

24-uur Spoed service inbraakschade

Wij bieden 24 uur per dag, 7 dagen per week spoed service en komen dag en nacht direct. Onze specialisten zijn snel ter plaatse in elke regio en zorgen ervoor dat uw woning, winkel of bedrijfspand direct weer veilig afgesloten kan worden, veilig toegankelijk is en dat uw inbraakschade in overleg met u snel en vakkundig wordt hersteld.

Complete service inbraakschade

Volledig uw inbraakschade herstellen? Van het treffen van acute noodvoorzieningen tot het volledig herstellen van de inbraakschade. Wij bieden complete service: van het vervangen van sloten en glas, het verrichten van reparaties aan rolluiken en deuren tot en met de afwerking van schade aan kozijn of muur. Alle specialisaties onder één dak en één contactpersoon.  Dankzij een zorgvuldig opgebouwd netwerk van ervaren vakmensen kunnen wij u directe én complete service bieden!

Contact bij inbraakschade

Heeft u met spoed onze hulp nodig of wilt u advies of meer weten over onze service bij inbraakschade herstellen? Bel 085-3011306.  Onze vakmensen staan 24-uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

24-uur Spoedservice
BEL DIRECT

*Lokaal tarief

In elke regio
Ervaren vakmensen
Complete service
Eén contactpersoon
Ingebroken wat nu?

Indien er in uw woning, winkel of bedrijf onverhoopt is ingebroken, zijn er een aantal zaken die moeten worden geregeld. Klik hier voor de checklist van Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Preventiemaatregelen ondernemers

Elke drie minuten vindt in Nederland een poging tot inbraak plaats. Niet alleen woningen, maar ook bedrijfspanden vormen een geliefd doelwit. Bijna 40 procent van de ondernemers krijgt wel eens met een inbraak te maken. Reden genoeg om de risico’s te beperken.

Inbraakpreventie tips particulieren

Ruim 91.000 Nederlanders werden afgelopen jaar helaas slachtoffer van een inbraak. Wat kunt u zelf doen om een inbraak te voorkomen? Hoe kunt u het een inbreker extra lastig maken? En hoe kunt u uw huis beter beveiligen?

Meest voorkomende inbraakschade
  • inbraakschade aan ruiten, ramen en etalages
  • inbraakschade aan sloten, hang- en sluitwerk
  • inbraakschade aan deuren, puien en kozijnen
  • inbraakschade aan rolluiken en bedrijfsdeuren
Direct spoed service nodig?